Kako možemo ostvariti saradnju?

Postoje načini da zajedničkim snagama poboljšamo određeni segment na kom želite da radite. Izaberite onaj koji vama najviše odgovara i počnite odatle. Imajte na umu da to nije sve i da nam možete postaviti dodatna pitanja ukoliko imate neke nedoumice.

 

Listaj dalje

 

Treninzi

Imate potrebu da bolje razumete sebe, a samim tim i druge? Želite da razvijete najadekvatniji način da se pokažete u najboljem izdanju prilikom prvog susreta? Zanima vas kako da razvijete lični, ili poslovni brend? Objedinite privatni, društveni i poslovni život u jednu celinu i budite uspešni i zadovoljni u svojoj svakodnevnici. Na našim treninzima nudimo vam mogućnost celokupnog rasta i razvoja koji će vas dovesti do cilja koji želite da postignete. 

 

Razvoj intrapersonalnih veština

Razvoj socijalnih veština 

Razvoj prezentacijskih veština 

Razvoj brenda 

Kontaktiraj nas! ►

 

Listaj dalje

Poslovni koučing i optimizacija

Imate proizvod, ili uslugu, ali ne znate kome da plasirate? Koji je najbolji način za to i šta krajnji korisnik zaista dobija? Naišli ste na prepreku u poslovanju i potreban vam je reinženjering poslovnog modela? Bez obzira da li unapređujete postojeće, ili razvijate potpuno novo poslovanje, obratite nam se kako bismo zajedničkim snagama, na osnovu vaših težnji i ciljeva stvorili vizuelno i socijalno prepoznatljiv brend koji će samo svojom pojavom privlačiti nove klijente, a vizijom koja se iza njega krije značiti nešto više zajednici u kojoj posluje.

 

Saznaj više!

Kontaktiraj nas! ►

 

Listaj dalje

Lični razvoj

Lični razvoj se radi kroz individualni rad, odnosno koučing, gde jedna osoba, koja se naziva kouč, podržava drugu u postizanju konkretnih ličnih ili poslovnih ciljeva, pružajući mu obuku, savete i podršku. Pre nego što dođe do zabune, kouč, nije mentor i nije fokusiran na opšte ciljeve do kojih dolazi na osnovu prethodnog znanja, nego na sprovođenje u delo konkretnih koraka, objektivno definisanih kroz poznavanje principa uspeha, kreativne procese rešavanja problema i kritičko mišljenje.

 

Saznaj više!

Kontaktiraj nas! ►

Organizacija događaja

Kroz organizaciju raznih radionica, seminara, konferencija, panel diskusija i ostalih vsta događaja, naše i poslovanja naših klijenata podižemo na viši nivo, šireći svest o brendu i uključujući užu i širu zajednicu u zajednički rast i razvoj. Konferencija FUSE, koja je sastavni deo brenda School of Skills, je u februaru proslavila svoj prvi rođendan, a pored nje smo organizovali, ali i bili učesnici mnogo drugih događaja, u saradnji sa mnogim preduzećima i nevladinim organizacijama.

 

Saznaj više o FUSE konferenciji!

Kontaktiraj nas ukoliko želiš da organizujemo neki događaj za tebe, tvoje preduzeće, ili u tvom gradu održimo FUSE konferenciju, neki od naših treninga, seminara, ili radionica. ►