Naša priča

Ko smo mi?
Mi smo škola veština za lični i poslovni razvoj.

 

Šta radimo?
Bavimo se razvojem pojedinca, timova i poslovnih sistema kroz unapređenje konkretnih veština, kao i organizacjiom radionica, seminara, konferencija, panel diskusija i drugih događaja.

 

Kako radimo?
U ličnom i poslovnom koučingu koji primenjujemo koristimo se raznim tehnikama pretežno iz NLP-a, OLI-ja, ali i ostalih poslovnih i psiholoških disciplina koje provereno donose rezultate, prilagođavajući alate potrebama klijenata. Kroz organizaciju događaja približavamo i unapređujemo, kako naše, tako i poslovanje klijenata širem auditorijumu.

 

Ko su naši klijenti?
Naši klijenti su pojedinci i preduzeća koja osećaju potrebu za promenom i poboljšanjem svojih ličnih i poslovnih kompetencija, veština, iskustava i učinkovitosti kroz kontinualan rast i razvoj.

 

U čemu vas podržavamo?
Kroz naš rad ohrabrujemo umrežavanje pojedinaca sa preduzećima, stvarajući bazu podataka osoba i firmi od poverenja koje težimo da povežemo u snažnu i prosperitetnu zajednicu kako bi se kvalitetnim ljudima upotpunila radna mesta koja tržište iziskuje.

 

Šta je naša misija?
Želimo da postignemo lidersku poziciju u stvaranju zdravog društvenog i poslovnog okruženja pomažući pojedincima i poslovnim sistemima da postignu svoj željeni uspeh.

 

Zašto to radimo?
Verujemo da snaga zajednice leži u snazi pojedinca i shodno tome, imamo iskustva, znanja i veštine koje želimo i umemo da prenesemo na druge kako bi poboljšali svoj kvalitet života, pa samim tim i kvalitet društva.

 

Naš tim

slika

Predrag Filipović

 • Brand development
 • Marketing campaign solutions
 • Business coaching
 • Personal development

Ono što njegov odnos prema poslovanju čini drugačijim je definitivno njegov nesvakidašnji, multidisciplinarni, pristup razvoju brenda i poslovanja koji primenjuje već godinama unazad. Iako master ekonomije u polju marketinga, njegova strast ka razvoju ličnosti ga je odvela u pravcu psihologije i koučinga gde svoje veštine svakodnevno koristi kao master OLI metoda. Širok diapazon znanja i veština potkrepljen iskustvom, omogućuje mu da sa sigurnim stavom, potpuno prilagodi svakom klijentu zarad postizanja maksimalnih rezultata.

Vodeći se veštinom prepoznavanja obrazaca i kritičkim pristupom, Peđa će sagovornika navesti na razmišljanje, što uvek dovede do potpunijeg sagledanja sebe i okruženja, a za nas je tu da nam u svakom trenutku da inicijativu i pruži puno razumevanje i podršku.


slika

Miljana Vorkapić-Viček

 • Market research
 • Social research
 • Interpersonal management
 • Stress management

Istrajnost i verodostojnost su životne veštine kojima se vodi u svemu što radi. Iako sociolog po struci, odakle potiče njeno razumevanje za celinu društva, tržišta, klijenata, konkurencije i veština interpersonalnog menadžmenta, analitički pristup konkretnim situacijama je ono što je čini dobrom u njenoj drugoj strasti, interaktivnoj psihoanalizi, u čemu se može pohvaliti uspešnim, višegodišnjim, aktivnim radom, koji broji preko 1000 sati. Uvek je spremna da sa pažnjom sasluša nečiji problem, bez obzira da li je lične ili poslovne prirode, i pomogne u nalaženju pravog rešenja, bilo to na koučing seansi, ili uz šoljicu kafe.

Uz uvek prijatan osmeh će reći da ništa nije slučajno i kroz kvalitetan razgovor podsetiti nas da priliku za lični rast i razvoj možemo naći u svakodnevnim situacijama, samo ih treba prepoznati.


slika

Nemanja Radić

 • Sales
 • Networking
 • Social media management
 • Customer service

Njegova životna veština građenja odnosa na duge staze je ono što krasi njegov neposredni pristup klijentima. Veruje da su ljudi najvredniji resurs svake organizacije. Kao master HR menadžmenta i NLP Business praktičar, individualno pristupa ljudima sa ciljem razvoja njihovog potencijala. Vodi se osmehom kao univerzalnim jezikom, nastojeći da podeli iskustvenu priču koja sagovorniku donosi vrednost. Jednako lako upija informacije, koliko ih koristi kad je potrebno posvetiti se rešavanju konkretnog problema i neumorno prati trendove, čime konstantno unapređuje svoje znanje.

Pored svih veština, znanja i nepresušnog izvora pozitivne energije koju poseduje, Nemanja nas inspiriše da se što bolje i tačnije predstavimo drugima, konstantno nas podsećajući na naše lične vrednosti.


slika

Velimir Mutuc

 • Voice talent
 • Audio design
 • Photo and video editing
 • Internet research specialist

Vođen idejom da je neznanje ništa drugo nego izbor u eri informacija u kojoj živimo, koristi se svim mogućim sredstvima da do te informacije dođe, ali isto tako i da je upotrebi kad se ukaže prilika. Iako mlad po godinama, njegovo multimedijalno iskustvo je potkrepljeno, kako razumevanjem teorije, tako i njenom aktivnom i nepogrešivom upotrebom u praksi. Pored svega toga, njegova želja za napredovanjem i sticanjem novih znanja je nešto čime svakodnevno doprinosi timu.

Za sebe voli da kaže da je Jack of All Trades, i zaista je tako. Gospodari mnogim veštinama kojima nas audio-vizualno predstavlja u punom svetlu i inspiriše svojom kreativnošću da i sami pomeramo granice.